Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Lo lo Mahsun!!!

Bazılarınız soruyor; 'Keşke o ellerin kırılsaydı Mahsun Kırmızıgül' yazından sonra seni aradı mı Mahsun?" diye... "Ya da herhangi bir açıklama yaptı mı?"
Bir kere en başından söylemeliyim ki böyle bir beklenti içerisinde falan değilim...
Mahsun Kırmızıgül illaki bir açıklama yapmak, birilerinden af dilemek istiyorsa bunun adresi de ben değilim.
Varsa bir açıklaması, anlatacağı, ilk evvela arayacağı kişi rahmetlinin hayatta olan ve hâlâ eşine yapılanların hesabını sormaya çalışan eşi Gülten (Kaya) Abla'dır...
Bu arada Mahsun Ağa'nın birkaç taraftarından ilginç mesajlar aldım. Tehdit ediyorlar alenen; "Aklını başına topla, yoksa seni bir köşede fena kıstırırım" falan diye...
Bazı arkadaşlar "Emniyete başvur" dedi.
Dedim; "Hiç işim olmaz!"
"Korkmuyor musun?"
diye sordular...
Onlara da söyledim. Burada da yazmak isterim; "Korku başa beladır. Bakın, Mahsun'un 11 yıl evvel Ahmet Kaya'nın lincine sessiz kalmasının ve hatta alkışlayarak ayak uydurmasının bir tek nedeni vardı. O da korkaklığı! Eğer, biz gazeteciler, gelen tehdit dolu mesajlara göre ayar çekersek kalemimize bizim işimizi yapmamız zor. Yazamayız... Konuşmayız... En önemlisi, korkutarak sindirmek, yıldırmak isteyen alçaklardan geçmişin hesabını soramayız!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA