Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Mehdi Eker ne yapsın?

Bazen yazdığınız bir şey yanlış anlaşılabiliyor. Bi önceki yazımda, "Her şey bize!" diyen Diyarbakırlıya, "şımarmayın lütfen" göndermesi yapmak için kurduğum cümleler Tarım Bakanı Mehdi Eker'i üzmüş. Ben de ona üzüldüm çünkü Urfa Ceylanpınar'daki tarım arazilerine yatırım yapacak işadamlarına mihmandarlık yapan Eker'e kimsenin kızma hakkı yok! Hele de Diyarbakırlıların... Çünkü Diyarbakır için çok fazla şey yapıyor. Hatta bence diğer illere yaptığından fazlasını.
Urfa Suriye'nin bir şehri değil. O da bu ülkenin bir parçası ve Kürt meselesi nedeniyle epeyce bi hırpalanmış şehrimiz. Kalkınmak onların da hakkı. Sadece Urfa'nın değil, Şırnak'ın, Siirt'in, Mardin'in de hakkı. Bakan Eker bu illere de doğduğu topraklar gibi sahip çıkmak zorunda.
Kaldı ki Eker'in Diyarbakır'a giden yatırımcıyı başka illere kanalize etmek gibi bir derdi de yok. Yatırımcı orayı uygun görmüş yatırım için. Eker de olması gerekeni yapıp onlara mihmandarlık yapmış. Bu tavır kızılacak değil, bilakis bölgeye bütünüyle sahip çıktığı için alkışlanacak bir tavırdır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA