Çörek otunu böyle tüketmek faydasını onlarca kat artırıyor! Tüm vücudu temizleyen o yöntem...
Çörek otu hem tohum hem de yağ olarak yenebilir. Her iki türün de ayrıcalıkları vardır. Çörek otunun tüm faydalarını göz önünde bulundurarak doğru adımlar atmak, tüm faydalarını en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olabilir. İşte o şifa kaynağının sırları...
Tohum olarak, öğütülerek veya toz haline getirilerek çörek otu tüketilebilir. Çiğnenerek tüketildiğinde, tohumların faydalı bileşenleri daha iyi emilir. Öğütülerek veya toz haline getirilerek tüketildiğinde, tohumların daha kolay sindirimi mümkündür.


EN SON GALERİLER
- 1 Dünyanın en sağlıklı besini açıklandı! Tüm vücudu yenileyip hastalıklara savaş açıyor
- 2 Türk adaletine güvendim! "Babamın ruhu huzura erdi"
- 3 Ne kadar uyusam da dinlenemiyorum diyenler dikkat! Meğer nedeni o vitaminin eksikliğiymiş…
- 4 İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti: Yardım isteyen kanser hastası kadın tedavi altına alındı
- 5 Türkiye'de kaç kişide görüldü? Sağlık Bakanlığı'ndan Batı Nil Virüsü açıklaması
- 6 SON DAKİKA: Sağlık Bakanlığı tek tek yanıtladı! İşte maymun çiçeği virüsü hakkında sık sorulan sorular ve cevapları...
- 7 Klinik Psikolog Esra Ezmeci: Narsist, manipüle ede ede tüketir
- 8 Balın içerisine ekleyip tüketin! Halsizliği bitiren şifa deposu yorgunluğa deva oluyor...
- 9 Tüm vücudu iltihaplardan arındıran mucize besin! Sadece 1 tane tüketmek sizi yeniden doğmuş gibi yapıyor...
- 10 Yaza incecik girmek isteyenlerin dermanı bu besinde! İştahı bıçak gibi kesiyor
- 11 Sabahları kahvenize bir kaşık ekleyin! Vücuttaki tüm ödemi ve fazla yağı atıyor