Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

"Yazım objektiftir"

Muhabir Değer Özergün'ün eleştirilere yanıtı ise şöyle:
"Aile de hastane de günlerce konu hakkında tek bir kelime bile açıklamadı. Üstelik her türlü ısrarlı sorularımıza rağmen. Ölüm haberinin gazetelerde farklı yer almasının ana nedeni de bu durumdur."
Yazımda 'bir hayat' başlığına yönelik Gölcüklü'nün sağlığı döneminde cemiyet hayatında edindiği yer konusunda bilgi verdim. Yazarken de objektif bir tutum sergiledim. Sadece kendisi hakkında ortaya konan iddiları, iki tarafın yorum ve yanıtlarıyla ortaya koydum. "Hoşuna gitmeyen her haber ve gazeteci ile davalık oldu" yönündeki yorumumum ise husumet olarak algılanmış. Bu konuda hangi magazin muhabiriyle konuşulsa, neredeyse hepsinin Ceyla Gölcüklü tarafından dava edildiği gerçeği adli makamlardan da öğrenilebilir."
"15 yaşında bir kızı ve ailesinin olduğunu da unutmadım. İnsanların en zor dönemlerinde yaşadığı acıları sadece bir gazeteci olarak değil, insani duygularla çok net anlıyorum. Hakkında ortaya konan iddiaların tümüne değil, kimseye cevap hakkı doğurmayacağına inandığım konulara yer verdim."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA