Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Dört tane "dert" maçı

Fenerbahçe ikisi seyircisiz, ikisi de zorlu deplasmanda (Eskişehir- Trabzon) dört maç oynayarak ilk yarıyı bitirecek.
Normal şartlarda bu maçlardaki puan kaybı en fazla dört olurdu. Takımın çivisinin çıkmasına rağmen, tecrübeli oyuncular maçı toparlardı. Emre Belözoğlu'nun sakatlığı ile bu şans da çok azaldı. Yarın oynanacak Kasımpaşa maçında bile puan kaybedilmesi kimseye sürpriz gibi gelmiyor.
Sakatlıklar ve cezalar bir takımın sezon içinde yaşayacağı olaylar. Bu nedenle büyük takımlar kadrolarını geniş tutarak, yedek kulübesindeki oyunculara tonla para veriyorlar.
Ama Fenerbahçe'nin bugünkü durumu, kulübeyi oyuna nasıl sağlıklı sokacak, hepimizin meçhulu.
Daum geçen dönemde de ilk onbir dışındaki oyuncularla ilgilenmezdi. Ama kenarda iki önemli hamle oyuncusu tutardı; Semih Şentürk ile Mehmet Yozgatlı. Öncesinde Serhat Akın da vardı.
İşler kötü gittiğinde bu oyuncuların temposundan ve ofansif etkinliğinden yararlanırdı. Ve en önemlisi "şansı" da vardı.
Şimdi Semih dışında hamle oyuncusu yok. Onu da küstürdü. Semih'in sakal bırakması bir semboldür. Eğer o bu psikoloji içine giriyorsa, diğerlerinin durumunu sormam bile.
Bu durum düzelir mi?
Daha önce düzeldi mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA