Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Yönetimden keyfi yasakla-ma

Fenerbahçe yönetimi, önceki gün internet sitesinden yaptığı açıklama ile Haberturk Gazetesi'yle ilgili hiçbir çalışanı (yöneticiler dahil) tesislerine sokmayacağını açıkladı. Nedeni Güiza ile ilgili bir haber olarak gösterdiler. Haber bir matematiğe dayanıyordu. Toplama-çıkarma ve yorumu kapsıyor, kulübün zarar ettiğine kanaat getiriyordu.
Aslının öyle olmadığını herkes biliyordu halbuki. Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün, gazetenin birinci sayfasına taşınan açıklamasında, Başkan Aziz Yıldırım ile ilgili sözleri üzerine bir "bahane" yaratılmıştı açıkça. Hükümetin Bakanı konuşuyor, gazeteler bunu yazıyor, kulüp tesislere sokmama cezası veriyor.
Bu tip 'yasaklama'lar daha önce başka gazeteler ve gazetecilere de yapılmıştı. Genelde muhalif olarak kabul edilenlere gösterilen bir tavırdı. Bu kez keyfiyet söz konusu.
Fenerbahçe camiası, kulüple ilgili bir sorunda başkanının veya sporcusunu savunur veya arkasında durur. Bu çok normaldir. Ama yöneticilerin veya sporcuların kişisel problemleri kulübün sorunu değildir. Bunu çözmek de o kişilerin görevidir.
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, seçilerek geldiği görevinden kaynaklanan sorumluluklarını yerine getirmeli ve yönetimi bu tür keyfiyetlerden uzak tutma yönünde adımlar atmalı.
Bir problem varsa, çözüm yolu asıp-kesmek olmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA