Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Federasyon ve cezalılar

Seyircisiz oynanan Galatasaray-Ankaraspor maçında tribünde çok ilginç görüntüler vardı. Protokol tribününün hemen yanındaki VIP locasında gözümüz Adnan Polat, Emre Aşık, Arda ve Sabri'ye takıldı. Onlar cezalıydı. Hangi maçtan? Ortalığın yangın yerine döndüğü, dünyaya rezil olduğumuz Galatasaray-Fenerbahçe maçından. Bu kişilerin eylemleri ve bunların sonuçlarından dolayı binlerce Galatasaraylı, Ankaraspor maçına gidemeyip evlerinden seyretmek zorunda kalmıştı. Ama onlar tribündeydi. İşte Türkiye'de futbolun çivisinin çıktığı an budur.

SEYİRCİLİ OLSA SAKINCA YOK
Maç seyircili olsa, bu kişilerin para verip halka açık bir tribünden maçı seyretmelerinde hiçbir sakınca yok. Ama seyircisiz bir maçı statta seyretme hakkı ancak akreditasyonla mümkün. Diğer bir deyimle futbol federasyonu ve TSYD'nin izin vermediği hiç kimse stada giremez. Öğrendiğimiz kadarıyla Galatasaray Kulübü maçtan önce içinde yukarıda ismi geçen cezalıların da olduğu bir akreditasyon listesini federasyona yollamış ve olur almış. Şimdi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e soruyorum. Hani siz kuralları harfiyen uygulamak üzere göreve gelmiştiniz? Hani siz eyyam ve idareyi maslahat yapmayacaktınız? Bu durumu şimdi nasıl açıklayacaksınız? Federasyon olarak cezalıların stada girmesine nasıl izin verdiniz?
Eğer bu cezalıların ismi akreditasyon listesinde yer almıyor da, gayrimeşru olarak içeri girmişlerse şimdi onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA