Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Bir varmış bir yokmuş!

Delgado, Beşiktaş formasıyla üç seneyi geride bıraktı. Bu dönem içerisinde hep tartışıldı. Geldiğimiz noktada da ciddi şekilde tartışılmaya devam ediliyor. Şimdi ki sorun geçmiş sezondan beri devam eden sakatlık ve ameliyat olup olmaması durumu. Aslında artık ne olursa olsun Delgado ile ilgili işin sonuna gelindiği açık. Arjantinli futbolcu yetenekli ve etkili bir oyuncu görüntüsüne sahip ama hiçbir zaman bu görüntüsünü icraata çeviremeyen bir yıldız olarak tartışıldı. Hiç bir zaman sürekliliği olmadı. Beklentilerin gerisinde kaldı. Bir varbir yok arasında gitti geldi. Tüm bunlar ve bu oyuncunun kişiliği ve davranışları ile ilgili olarak çok daha fazlası yönetim teknik kadro tarafından bilinmesine rağmen Delgado'nun bonservisi üzerine para ödenerek, yıllık ücreti de yüzde elli arttırılarak ciddi bir çıkmazın içine girildi.

GERİ DÖNÜŞÜ ÇOK ZOR
Şimdi ortada elinizde yabancı kontenjanını dolduran, takımın en önemli mevkisinde boşluk yaratan, ciddi olarak kulübe mali yük getiren, sözde kaptan olarak bu postu doldurmaya çalışan bir hasta var. Ne zaman döneceği de belli değil. Delgado'yu yakından tanıyanların ve karakterini bilenlerin rahatça söyleyebileceği gibi bu işin geri dönüşü artık çok zor görünüyor. Bunlara bir de camianın sabrının ve sempatisinin kalmadığını eklersek, bunun imkansıza yakın bir hale geldiğini daha görebiliriz.O yüzden bu işi çözmek için zaman bu zamandır. Ertelenen her gün sonrasında bu oyuncuyu başka sıkıntılarla ve
olmazlarla karşımızda buluruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA