Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Güzel adam

Olduğu yerde fark yaratan.. Yanınızda olması için istek duyabileceğiniz.. Sohbetinden sonsuz keyif alabileceğiniz.. Yazılarında her zaman ciddi bir zeka pırıltısı, farklı bir bakış açısı yanında kendine has bir mizah anlayışı bulabileceğiniz değişik bir adamdır bu güzel adam.
Yıllarca bulunduğu futbol dünyasının içinde önce futbolculuğu, sonrasında gazeteciliğiyle ön planda olmuş, en önemlisi adamlığıyla fark yaratmış birisidir bu güzel adam.
İçinde yer aldığı Beşiktaş camiasının yanında, taraflı-tarafsız herkes tarafından saygı duyulan, sözüne itibar edilen, en önemlisi de çok sevilen birisidir bu güzel adam. Sohbetlerinde ağzından, yazılarında kaleminden herkes için güzel sözler dökülen, kalbinde de aynı güzellikleri taşıyan biridir bu güzel adam.
Futbol camiasının içinde olduğum günden beri abim olması, dostum olması ayrıcalığını yaşadığım birisidir bu güzel adam. Kişisel olarak çok sevdiğim, saygı duyduğum ve her bir araya gelişte gözündeki ışığı ve samimiyeti görebilmekten çok mutlu olduğum birisidir bu güzel adam.
Şimdi tüm sevenlerinin dostlarının ve arkadaşlarının dualarıyla, yattığı yerde bile sırtından çıkarmadığı Beşiktaş'ın çifte şampiyonluk tişörtüyle kendine yakışır şekilde bu zor hayat mücadelesine devam ediyor güzel adam VEDAT OKYAR..

İŞTE TRANSFER GÜNDEMİ

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA