Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Beşiktaş'ta tekrarlanan senaryo

Beşiktaş'ta değişmeyen senaryo aynı şekilde Mustafa hoca için ısıtılmaya başladı. Taktik aynı... Direk diyalog yerine yan yana fotoğraf ve arkasındayız mesajlarıyla beraber içeriden dışarıya haber sızdırılarak medya üzerinden yorma, hırpalama ve sonucunda da ipleri koparma.. Rıza'da da aynı şeyler yaşandı Ertuğrul'da da... Görevde bulundukları süre içerisinde başarılı oldular veya olmadılar tartışması ayrı.. Başarısız olduklarını düşünüyorsanız alırsınız karşınıza konuşursunuz ve ayrılırsınız veya çalışırken bazı yanlışlıklar görüyorsanız yine bunları görüşmelerinizde hocalarınıza aktarırsınız. Bu insan ilişkilerinin hangi görevde veya nerede olursanız olun değişmez kaidesidir. Ayrıca şu da değişmez bir gerçektir. Baştaki teknik adamı yaralarken ve güçsüzleştirirken aslında kendi takımınızı ve kendinizi zayıflatıyorsunuz demektir. Bunun en taze örneği geçtiğimiz sezon Galatasaray'da yaşanmıştır. Hocaya sormadan yardımcılarını görevden alıp hocayı kamuoyu önünde zayıf düşürmek Galatasaray'a tüm sezonu kaybettirmiştir. "

AYRILMAK İSTİYORUM"
Bugün Mustafa hocanın da elbette hataları var. Özellikle sezon başında yaptığı "Ayrılmak istiyorum" açıklaması ciddi bir güven sorunu yaratmıştır. Öyle veya böyle sezon başladı ve hoca görevine devam ediyor. O zaman şimdi saha sonuçlarını beklemek zamana bırakmak en doğru yoldur. Burada önemli olan eleştirilerin yalnızca sahayla ilgili olarak yapılması ve başka hesapların bunların içine sokulmamasıdır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA