Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mutluluk..

Bir yazar için "Mutluluk" nedir?.. Böyle bir mektup almaktır.. E- mail değil.. Elle yazılmış, posta ile yollanmış bir mektup.. Bana özel mektupları genelde kendime saklarım. Bu defa paylaşmak istedim.. Yaşlanıyorum galiba..

***
Babamın en sevdiği yazardınız siz. Elinde gazetesi okurken yüzüne yayılan gülümsemesiyle geliyor karşıma gözlerimi kapattığımda... Perşembe olmasın isterdik, yalnızca spor yazıları olacak ve biz babamla birbirimize aynı sayfayı gösterip "Okudun mu bugün Hıncal Uluç'un yazısını. Oku, seveceksin" diyemeyeceğiz diye. Babam artık yok... Ama gözlerimi kapattığımda o huzur verici gülümsemesi gözlerimin önünde... Sadece teşekkür etmek istedim. Babamın, en değerlimin gülümseme nedenlerinden biri olduğunuz için... Hem de kocaman bir teşekkür... Şimdi gülümsemeler benimle sürüyor. Hem de yalnızca yazılarınızı okurken değil. Daha küçücük bir kızken bile hayatın inceliklerini görmeme yardım eden babam, bazen yazılarınız, bazen herhangi bir başka şey sayesinde yaşamımın pek çok anında... İyi ki vardınız, iyi ki yazdınız... Ve iyi ki varsınız...
Anıl..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA