Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Zehra!..

Hastalandığım ve evden çıkamadığım dönemlerde sabahları tekrarları yayınlanan bir dizinin tiryakisi olmuş, sizlere de yazmıştım.. Arka Sıradakiler..
Sağlığım düzelip normal yaşamıma dönünce, televizyondan uzak kaldım gene..
Pazar akşamı, maç bitti. Millet gitti.. Gazeteleri de okumuşum gündüzden. Birden aklıma geldi.. "Ne oldu bizimkiler acaba" diye Fox TV'ye dokundum..
Arka Sıradakiler devam ediyor.. İzlediğim son 20 dakikada bir genç oyuncu dikkatimi çekti.. Zehra rolünde..
Tüm sınıf arkadaşları ona düşman. Korkunç bir planın uygulayıcısı olmakla itham ediyorlar. Çok ama çok zor bir rolde, nasıl etkileyici bir oyunculuk.. Üstelik fizik de harika..
Dizinin sitesinden baktım. Adı Pelin Akil.. İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro bölümünü bitirmiş. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkileri de bitirmiş. Şan, piyano ve dans eğitimi var üstelik..
Yani tiyatrocular için yazıyorum.. Fizik, yetenek ve de eğitim müthiş.. Hele bir müzikal için, tam piyango.. Komedilerde dört dörtlük jön dam..
Ben Pelin'i sahnede görmek isterim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA