Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hoş geldin Mevlüt!..

Hürriyet'ten bir transfer.. Mevlüt Tezel magazin servisimize katıldı.. Belli, Hürriyet'i pek sevmiyor ve iyi okumuyormuş.. Ayşe Arman'ın benimle yaptığı o ünlü söyleşiyi bu kadar tersinden başka nasıl anlardı..
Ben "Sekssiz aşk"ı savunmuşum.. Allah Allah.. Seksi nerde yapıyormuşum o zaman?.. Genelevde mi?.
Ben "Aşksız seks olmaz" dedim.. "Olsa da iyi olmaz.. İki kişilik bir mastürbasyon gibi olur.."
Ayşe elime kelepçe taktı, gözlerimi bağladı, eline copu alıp itiraf ettirmeye kalkıştı. O fotoğraflardaki sembolizm oydu.. İlle de bana "Aşksız seks olur" dedirtmek..
Çünkü o seksin tek başına muhteşem olabileceğini, seksin aşka gerek duymadığına inanıyor, benim de aslında bu fikirde olduğuma (Ayşe'ye göre bütün erkekler böyleydi zaten) ama romantizm adına böyle konuştuğumu düşünüyor, ısrarlı, nerdeyse yarım saat süren sorularla ağzımdan laf kaçırmamı bekliyordu. Başaramadı. İtiraf ettiremedi. Çünkü ben, seksin aşkla taçlanacağını düşünüyorum..
Seks deyince de sadece organların buluşmasını anlamıyorum. Seks bir süreçtir.. Beş duyunun beşinin de içinde olduğu bir süreç.. Bakışlar bile sekstir.. Gözlerin buluşması.. O gözlerin içlerindeki arzu ifadesi.. Koku muhteşem sekstir, sadece insanlar değil, hayvanlarda bile.. Kulaklara fısıldanan seksi sözcükler sevişmektir.. Dokunma, dudakların ve parmakların dokunmasıyla saatlerce sevişebilir insan.. Dudaklar dokunurken, tat alma duyusu da gıdıklanır.. Dilin dokunması başkadır..
Şimdi bu beş duyuyla sevişirken, kalbin o sevilen vücut için ayrı çarpması, o duyuları nasıl katlar, nasıl doruklara vurdurur, bir düşünün.. Herhangi biri ile değil "Biri" ile sevişmek arasındaki farktır bu..
Ben bunu anlattım. Sen bundan "Sekssiz aşk"ı nasıl anladın!..
Hoş geldin Mevlüt!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA