Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Doktor!..

Ferhat Göçer, hiç de ihtiyacı olmadığı halde, doktorluğu bırakmamak için yıllardır hayatını ne kadar zorluyor, nasıl uykusuz, nasıl yorgun çalışıyor en iyi bilenlerdenim. Ne var ki, Tam Gün Yasası onu seçim yapmaya zorluyor. Yürürlüğe girdiği anda, yarım gün doktorluk yapamayacak. Tercihinin sanat olacağını söylemişti geçenlerde..
Adını ilk defa duyduğum bir başka şarkıcı doktor Tayfun Hancılar, Milliyet'e konuşmuş..
"Doktorluk herhangi bir iş daha fazla kazandırıyor diye bırakılacak bir meslek değil. Uzman doktor olmak için 10 yıl eğitim almak gerek. Bunun ayni zamanda topluma bir maliyeti var.."
Breh breh..
Peki Tayfun kardeşim, Ferhat, Konservatuvarda da okudu. Onun topluma maliyeti yok mu?. İnsanların mutlu olma hakkı yok mu?. Mutluluk, sevdiği işte başarılı olmak değil mi?. Bu toplumun doktor Ferhat'e mi, sanatçı Ferhat'e mi daha çok ihtiyacı var sence?. Tıp fakülteleri her yıl yığınla mezun veriyor.. Doktorlar sırada bekliyor.. Peki son on yılda kaç Ferhat çıkardı Türkiye?..
Küçük kıskançlıklar, büyük laflar ettirmesin, geri teper..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA