Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir "Engelli" çığlığı..

HADİ Türkmen, yakın dostlarımdan. Fenerbahçe'de, federasyonda çok başarılı yöneticilik dönemleri yaşadı. Geçirdiği ağır rahatsızlık sonunda bir bacağını kaybetti. Yani artık "Engelli.."
Ondan bir e- mail aldım. Sadece Kadir Topbaş'a değil, hepinize sunmak istedim.

***

Damdan düşenlerin halinden anlayan satırlarınızla, engellilerle ilgili yazdığınız yazıdan dolayı size teşekkür ediyorum.
Sizin tabirinizle "Unutma engelli" dostlarımıza hatırlatma hakkımı kullanarak bir konuya değinmek istiyorum.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, Dünya Belediyeler Birliği Başkanı seçildi. Tabii ki yurttaş olarak mutlu olduk.
2011 Avrupa Spor Başkenti İstanbul oldu, bu sefer hayretler içinde kaldım. Spor sahalarımızda önlenemeyen şiddet yükselen bir şekilde devam ediyor. Eskiden yalnız Fatih kazasında 12 tane amatör spor tesisi varken, bugün yalnız ismi Vefa mı Karagümrük Fatih mi belli olmayan 1 tane stat kaldı.
20 milyon nüfusuyla dünyanın önemli metropollerinden biri olan İstanbul'umuzda 1 tek adet "İstanbul Özürlüler Spor Kulübü" mevcutken, o da kiracı olarak bulunduğu küçücük bir odadan çıkarılma durumuyla karşı karşıya. Engelli sporcuların bir arada bulunabilecekleri bir lokalleri, istirahat edebilecekleri bir salonları dahi yok.
Onların bu dileklerine cevap verebilecek Dünya Belediyeler Birliği Başkanı'nı görebilme hakkımız yok mu? Avrupa 2011 Spor Başkentinde, bu şehrin engelli insanları nerede spor yapıyor, nerede oturup kalkıyor diye merak eden bir yetkili, bir meraklı engelsiz insan yok mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA