Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Başkanlar!..

Türkiye Kupası final maçı.. Şeref Tribünü'nün ortasında kupayı verecek Federasyon Başkanı oturuyor. İki yanında, finali oynayan iki kulübün başkanı oturmalı.. Hayır yoklar..
Ayıp!.. Bu ayıbın sahibi, maçın ev sahibi Federasyon Başkanıdır. Protokolu kim hazırlarsa hazırlasın, duruma el koyup iki başkanı yanına almalıydı.
Aziz Başkan Şeref Tribünü'nde kendisine kenarda ayrılan yeri beğenmemiş. Yerden göğe haklı.. Ama ayni tribüne korumalarını sokmak için olay çıkarması haksız.
Zaten fena halde korunan devletin Şeref Tribünü'nde özel korumaların ne işi var?.. Hele de o tribündeki yerler, o maç için zaten kısıtlıyken..
Bir kupa maçında, kupayı kazanan takımın kaptanı alır. Dünya geleneği.. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in çocuklar gibi oraya koşması, Federasyon Başkanı'nın kaptana uzattığı kupaya saldırması çirkin bir "Heves" gösterisiydi..
Kupaya saldıracağına, Şeref Tribünü'nde kenara atıldıklarını görünce, Aziz Yıldırım'ı da yanına alıp o tribünü terk etmeliydi.
O gece iki başkan da "Başkan" saygınlığına gölge düşürdüler..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA