Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu nasıl gazetecilik?..

Yani bir gazeteci, bir reklama alet olduğunu bile bile bir genç kızın adıyla, kariyeriyle nasıl böyle sorumsuzca oynar?..
Neşe Sapmaz yakın arkadaşım. Hem de çok iyi arkadaşım.. Bir kanalda çok hoş bir programı vardı. Adeta tek başına.. Sokak söyleşileri yapıyor, stüdyoya konuklar davet ediyor, sonra bunları birleştiriyordu. Adı sadece sunucu olduğu halde.. İşini çok sevdiği için. Beni de davet etti. Israrla..
Kıvanç Tatlıtuğ denen delikanlıyı da(!) çağırmış.. Buluşmuş programı anlatmış. Kıvanç etrafta gazetecileri görünce, kızı sokağın ortasında "Aç aslanlar"a bırakıp kaçmış.. Delikanlı ya.. Daha sonra ayni şeyi Meltem Cumbul'a da yaptı biliyorsunuz..
Medya delikanlı adamın yanında yer alıp Neşe'ye saldırdı. O garip kanal da sunucusuna sahip çıkma yerine, Neşe'nin işine son verdi.
Kız şimdi TRT'de magazin programı sunuyor. Sütten ağzı yandığı ve TRT bir kamu kuruluşu olduğu için de çok ama çok dikkatli ve özenli yaşıyor..
Ama buyrun..
Haberlere bakar mısınız..
"Neşe Sapmaz, İzzet Yıldızhan ile aşk yaşıyor.."
Neşe, İzzet'i bir defa gördü hayatında.. Yeni bir albüm yapan İzzet klibinde oynaması için teklif yapmak istemiş. Dört kişi bir masanın etrafında toplanmışlar. Neşe "Hayır" demiş. Bitmiş. Hepsi o..
Ama yeni albüm piyasaya çıkıyor ya.. Reklam gerek.. Bizim medyanın en sevdiği magazin haberi, aşklar ve sevişme sahneleri..
İzzet'in meneceri Allah'ın günü beslediği sözde muhabirlere yazdırmış..
"İzzet'in bir sevgilisi var. Çok ünlü bir sunucu.."
Bu teaserin ardından ikinci haber sızdırılmış..
"İzzet'in sevgilisi sunucu, Esra Ceyhan.."
Esra çıldırmış. Avukatı haber yapanları arayıp, ağır davalar açacağını söyleyince, telaş ve panik..
Esra haberi geri çekilmiş.. Tarife uyan yeni kurban seçilmiş..
"Neşe Sapmaz.."
Ne bir internet sitesi habere atlamış.. Ordan da "saygın" medyamız..
Yahu Neşe bir genç kız.. Bu haber onun özel yaşamına nasıl bir tecavüzdür, kimse düşünmez mi?. Onu nasıl yaralar, rencide eder?.
Yahu Neşe bir sunucu.. Hem de bir kamu kuruluşunda.. Bu tür haberler onun kariyerine de tecavüz olmaz mı, etkilemez mi?.
Bir yalan reklam haberiyle bir genç kızın hem adını kirlet, hem kariyerini..
Bu mudur gazetecilik dostlar?..
Bu mudur delikanlılık, İzzet Yıldızhan nam, adam?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA