Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İstanbul geceleri!..

İstanbul'da gece hayatı rockçı gençlere ve diskolara teslim edilmişti.. Şimdi, insanların, koltuklarına keyifle gömülüp eğlenecekleri ve dinlenecekleri "Kulüp" geleneğine dönüş başladı..
Arka arkaya iki güzel gece yaşadım.. Biri tarihi Pera Palas'ta.. Agatha Christie'nin en esrarlı günlerini yaşadığı otel hani.. Barı yeniden düzenlemişler.. Önder Bali ve arkadaşları müzik yapıyor. "Kargalar Kafeste" gurubun adı. NTV Hava Durumu'nun ünlü sunucusu Gökhan Abur ve tiyatro, müzikal sanatçısı Atılgan Gümüş bir de dünya tatlısı genç kız, kemancı Gökçe..
Müzik Sinatralar, Dinolar, Sammy Daviesler.. Atılgan'ın şakaları da neşe saçıyor salona.. (Şu mesaj verme işinden de bir cayarsa.. ) Saat 10 gibi başlayıp, insancıl saatlerde bitiriyorlar. Bir cuma onlar, bir cuma Kürşat Başar Dörtlüsü. Onlar da pop müziğin caz versiyonlarını çalıyor. Henüz gidemedim. Bu cuma gene Önder Bali ekibi var. Haftaya inşallah Kürşat'a..
Günay, sezonu harika bir gala ile açtı.. Ferhat Göçer ve Emel Sayın.. Yemek müziğinde de gene çok sevdiğim Mr. Cole..
Bayram ve Hayati kardeşler, Günay'dan devraldıkları dükkanı ayni titizlikle, aynen sürdürüyorlar. Ferhat da harikaydı, Emel de.. Ferhat her tür müzikten enfes bir repertuar yapmış.. Emel özlediğimiz alaturka ile bizi uçurdu götürdü. Düetleri ne kadar şirindi..
Kaçıranlar adına üzüldüm.. Sanırım Günay, bu geceyi tekrar edecek..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA