Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İki teşekkür!..

E-mailler.. Mesajlar.. Telefonlar.. Okurlar, seyirciler bana teşekkür ediyorlar.. Ben gerçek sahiplerine iletiyorum..
İlki, benim köşeme sığmasına imkân olmadığı için, Digital Sabah'a aktardığım o müthiş Çiya röportajı için..
Dünyaca ünlü dergi New Yorker'ın seçkin yazarı Elif Batuman'ın sayfalar dolusu yazısını "Bakın röportaj nedir" demek için bir yandan da, aynen yayınlamak istemiştim. Sabah.com.tr Genel Yayın Müdürü Özgür Yici kardeşim, sütunlarını açtı. Günlerce orada tuttu. İlk teşekkürüm ona..
O yazıyı, Erkekçe'nin 150 bin satmasında baş rolü oynayan, imzasız tüm yazıları yeniden yazan harika kalem Prof. Kurthan Fişek çevirdi. Bir önemli gurme Güven Osma da, teknik terimleri denetledi. Onlara da teşekkür..
..Ve de Cihan Ünal'a.. Bugüne dek yaptığımız Yaşamdan Dakikalar'ın en unutulmazı, en ses getirenini ona borçluyuz. Son günlerin moda deyimi ile "Yıkıldı" ortalık.. İlle de "Tekrar" istiyorlar, övgüleri duyan ama izleyemeyenler.. İzlemeye doyamayanlar..
Sezon sonunda, tatile girmeden yaparız, söz.. Bu arada Nebil'den de çok iyi bir haber aldım.. "DVD yapacağım" dedi.. Yani o "Muhteşem" Cihan, diskoteğinizde olacak, merak etmeyin..
Teşekkürler Cihan!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA